Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Είστε ζώδιο "ένας αλλά Λέων";

"Κλεμμένο" αρθρο απο in2life.gr😉


..... Εδώ θα μάθετε για το κάθε ζώδιο πώς φλερτάρει, πώς χωρίζει, πώς αντιδρά στην απιστία, ποια είναι τα εκνευριστικά του χαρακτηριστικά και… πώς αλλάζει λάμπες!  

Από την αστεία πλευρά..... πάντα! 

Εσείς, λοιπόν, τι ζώδιο είστε;



Ημερα 5η

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)



Φλερτ: Τα λιοντάρια -και δη τα αρσενικά- δεν αγχώνονται. Πιθανόν να σε έχει ξαναφλερτάρει. Και εσένα και τη φίλη σου.


Χωρισμός: «Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»


Απιστία: Ζηλιάρηδες και κτητικοί, δεν απατούν εύκολα τους συντρόφους τους, αλλά τους αρέσει να νιώθουν επιθυμητοί. Αν απατήσουν θα το κάνουν ως αντίποινα σε δική σας απιστία.


Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύραννοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνοούνε. Γενικά είστε εύκολο θύμα αρκεί να σας κολακέψουνε. Είστε σνομπ, ψωνάρες και επιδειξιμανείς.

Και όταν καεί μια λάμπα; Πρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. Ύστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει.


Αύριο.....


Παρθένος (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)


Μείνετε συντονισμένοι 😉😍😘

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα προσβλητικα σχολια θα σβηνονται αμεσα 😉