Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Κι εσυ; Τι ζώδιο είσαι;!

 "Κλεμμένο" αρθρο απο in2life.gr😉


..... Εδώ θα μάθετε για το κάθε ζώδιο πώς φλερτάρει, πώς χωρίζει, πώς αντιδρά στην απιστία, ποια είναι τα εκνευριστικά του χαρακτηριστικά και… πώς αλλάζει λάμπες! Εσείς, λοιπόν, τι ζώδιο είστε;


Ημερα 1η

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)


Φλερτ: Οι Κριοί ως γνωστόν δεν πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαίρονται όταν τους θαυμάζουν. Σταμπάρουν, λοιπόν, το θύμα τους από την αρχή και το προσεγγίζουν λέγοντας «Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ’ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»

Χωρισμός: «Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

Απιστία: Άπαξ και στη σχέση τους χαθεί ο ρομαντισμός και το πάθος, οι Κριοί ορμούν στην επόμενη ερωτική περιπέτεια σαν να είναι μοναδική. Και τελευταία.

Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Κατά βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί (κοινώς κότες!). Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ σχέση που δεν καταπιέσατε. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι σημαντικό για κάποιον άλλον. Πάνω από όλα ο εαυτούλης σας. Όταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά είστε λίγο βλαμμένοι από γεννησιμιού σας.

Και όταν καεί μία λαμπα; Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.


Αύριο.....

Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)



Μείνετε συντονισμένοι 😉😍😘

2 σχόλια:

  1. Χα! Χα! Οπότε..περιμένω τους Διδύμους αν και είμαι την πρώτη μέρα, 21 Μαΐου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα προσβλητικα σχολια θα σβηνονται αμεσα 😉