Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Και... τι ζώδιο είπαμε πως είσαι;

"Κλεμμένο" αρθρο απο in2life.gr😉


..... Εδώ θα μάθετε για το κάθε ζώδιο πώς φλερτάρει, πώς χωρίζει, πώς αντιδρά στην απιστία, ποια είναι τα εκνευριστικά του χαρακτηριστικά και… πώς αλλάζει λάμπες! Εσείς, λοιπόν, τι ζώδιο είστε;


Ημερα 3η

Δίδυμος (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)


ΦλερτΤο πιο επικοινωνιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.


Χωρισμός«Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε.
Φεύγω, έχω προπόνηση.»


Απιστία Απρόβλεπτοι και ανήσυχοι οι Δίδυμοι, μπορεί τη μία μέρα να λένε «Σ’αγαπώ» και την άλλη να το έχουν ξεχάσει. Θέλουν πάντως να ζουν το παρόν, να είναι ανεξάρτητοι και δε μπορούν να νιώθουν ότι καταπιέζονται.


Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά-με την καλή έννοια :Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέρηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Άπιστοι και ξερόλες. Οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο Σκορπιός είναι υποδεέστερός σας στην κακία. Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.


Και όταν καεί μία λάμπα : Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο.


Αύριο.....

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα προσβλητικα σχολια θα σβηνονται αμεσα 😉