Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ααα κι εσείς Καρκινάκι;

 "Κλεμμένο" αρθρο απο in2life.gr😉


Εδώ θα μάθετε για το κάθε ζώδιο πώς φλερτάρει, πώς χωρίζει, πώς αντιδρά στην απιστία, ποια είναι τα εκνευριστικά του χαρακτηριστικά και… πώς αλλάζει λάμπες! 

Από την αστεία πλευρά..... πάντα! 

Εσείς λοιπόν, τι ζώδιο είστε;


Ημερα 4η

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)



Φλερτ: Ο Καρκίνος δεν θα έρθει. Κωλύεται. Αν ενδιαφέρεστε, αναλάβετε το φλερτ εσείς.


Χωρισμός: «Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»


Απιστία: Ευαίσθητοι και ονειροπόλοι, οι Καρκίνοι αγαπούν το φλερτ αλλά δεν πρόκειται να σας απατήσουν αν δεν τους πληγώσετε. Αν τους αγαπάτε αληθινά θα σας είναι πιστοί για μια ζωή.


Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοιαΕίστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι από βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και από το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας όταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρήματα που ξοδεύετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντά ανυπόφορους.


Και όταν καεί μια λάμπα; Όταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που πέρασαν μαζί.


Αύριο.....

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)


Μείνετε συντονισμένοι 😉😍😘

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα προσβλητικα σχολια θα σβηνονται αμεσα 😉