Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Κι εσυ; Τι ζώδιο είσαι;!

"Κλεμμένο" αρθρο απο in2life.gr😉


..... Εδώ θα μάθετε για το κάθε ζώδιο πώς φλερτάρει, πώς χωρίζει, πώς αντιδρά στην απιστία, ποια είναι τα εκνευριστικά του χαρακτηριστικά και… πώς αλλάζει λάμπες! Εσείς, λοιπόν, τι ζώδιο είστε;


Ημερα 2η

Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)



Φλερτ: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τέλος πάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.


Χωρισμός: «Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»


Απιστία: Θα κάνουν τα πάντα για τη σχέση τους και είναι κατά κανόνα από τα πιο πιστά ζώδια. Ο άνδρας Ταύρος θα απατήσει όταν νιώσει ότι η σύντροφός τους δεν τους θαυμάζει πια και η γυναίκα Ταύρος όταν δεν θα μπορεί πια να είναι περήφανη για τον σύντροφό της.


Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτό γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι’αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτές από γεννησιμιού σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλεί ευχαρίστηση μετά από το σεξ που το κάνετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Από το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.


Και όταν καεί μια λάμπα; -Πόσο κάνει μια λάμπα;


Αύριο.....

Δίδυμος (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα προσβλητικα σχολια θα σβηνονται αμεσα 😉