Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

O χορός καλά κρατεί γιά τα SOS μασκωτάκια

Δεν έχω κανένα νέο σας ακόμα γιά παιχνιδοδημιουργίες κι αυτό πολύ με λυπεί.

Ξέρω, ξέρω έχετε τις δουλειές σας και πιθανώς κι άλλα είτε bazaar είτε ...... οποιεσδήποτε συμμετοχές σας σε άλλες δραστηριότητες.  

Αλλά τα μασκωτάκια θα σας ευγνωμονούσαν κυριολεκτικά αν τα χειροποίητα παιχνιδάκια σας τα έπαιρναν απ'το χεράκι γιά να τα βοηθήσουν να φτάσουν στα παιδάκια του χωριού SOS Πλαγιαρίου  .

Οσο και γλυκούλια να είναι τα μασκωτάκια δεν μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους μόνα τους.

Γιά να σας θυμίσουν τον Χριστουγεννιάτικο σκοπό τους έβγαλαν μιά οικογενειακή φωτογραφία (τα πρώτα 18 μέλη) που σας την δίνω παρακάτω.


Λεπτομέρειες γιά τον τρόπο αποστολής των παιχνιδιών σας θα σας δώσω αν γράψετε στο παρακάτω εμαίηλ ή στο emai της Ρένας Χριστοδούλου όσοι το γνωρίζετε, ώστε να φτάσουν εγκαίρως (τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη πρέπει να βρίσκονται στα χέρια της Ρένας Χριστοδούλου) στον πρώτο σταθμό του προορισμού τους.

Περιμένουμε (εγώ και τα μασκωτάκια) με αγωνία τις συμμετοχές σας.  Οταν θα έχετε έτοιμα τα παιχνίδια σας μπορείτε να μου στέλνετε φωτογραφίες στο εμαιηλ foliebambi@gmail.com (οι "κόρες" μου, μού δάνισαν το email τους που έχει ελάχιστη κίνηση) γιά να τις αναρτήσω εδώ.


Σας ευχαριστούμε γιά τη συμμετοχή σας!!!

17 σχόλια:

  1. Tέλεια τα μασκωτάκια σου.....
    Εύχομαι να μαζευτούν πολλά πολλά
    για να δώσουν πολλή πολλή χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαιρούλα μου τρέχαμε να προλάβουμε άλλα.... όμως και τα παιχνίδια πιστεύω πως θα είναι στην ώρα τους!!!! Οι Μασκωτίτσες σου πανέμορφες!!!!!! Φιλάκια Πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μασκωτίτσες σ ευχαριστουν για την φιλοφρόνηση Βίκυ μου. Αυτές των παιδιών θα είναι οι τελευταίες που θα φτιάξω και να φανταστείς γιά μένα έχω κρατήσει μόνο τις φωτογραφίες και τον ... παππού τους. Την πρώτη πρώτη και κάπως ασχημούλα μασκωτίτσα χαχαχα, φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  3. Έχεις δίκιο, κι εγώ δεν έκανα ακόμα κάτι σχετικά με αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή προσπάθεια για τα παιδιά του χωριού SOS στη Θεσσαλονίκη. Μη λυπάσαι θα είμαστε και πάλι εκεί. Οι μασκωτίτσες σου απίθανες. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Γιούλα. Σας θαυμάζω που προλαβαίνετε όλες τις προσκλήσεις!

      Διαγραφή
  5. Εννοειται οτι θα προλαβουμε και τα παιχνιδια.. θα φορτσάρουμς.ε.. στο φίνις... μην στεναχωριεσαι.. πάλι θα κανουμε το καθήκον μας γιατί μας αρέσει.. Τζιντερούλα ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εσένα Ρουλιώ μου περιμένω να προλάβεις οπωσδήποτε. Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  6. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΡΕΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΟΛΟ ΚΑΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ.
    ΤΑ ΜΑΣΚΟΤΑΚΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα μασκωτάκια είναι πολύ γλυκά!!! Η ιδέα σου για τα παιχνίδια μας άρεσε πάρα πολύ.Αν και στην αρχή μας φάνηκε δύσκολο το θέμα, ακολουθήσαμε τη συμβουλή και ψάξαμε σε διάφορα μπλογκ όπου βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.Έχουμε ξεκινήσει κάτι και σε λίγες μέρες το πρώτο μας παιχνίδι θα είναι έτοιμο.Είμαστε σίγουρες ότι θα φτιαχτούν πολύ ωραία πραγματάκια για να συνοδέψουν τα μασκωτάκια και να δώσουν χαρά στα παιδιά.Καλή συνέχεια και καλές δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζω να είναι μεγάλη η συμμετοχή, αν κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω λόγω εξεταστικής και δουλειάς. Δεν είμαι και τόσο δημιουργική όσο εσείς.. Μπορώ να βοηθήσω με αναδημοσιεύσεις όμως. Φιλικούς χαιρετισμούς από Μελβούρνη και να γράφεις πιο συχνά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έχω αφήσει μήνυμα και στο facebook, όπου σε ρωτώ κάτι για τις μασκωτίτσες. :)

      Διαγραφή
    2. Agrimio υπάρχει περίπτωση να το εχεις αφήσει στης ξαδέλφης μου που εχουμε ακριβως το ιδιο ονομα. Εμενα στο fb θα με βρεις ετσι >Mery Gkivetsi<

      Διαγραφή

Τα προσβλητικα σχολια θα σβηνονται αμεσα 😉